Köp och leveransvilkor

Välkommen till Kikongos Webbshop

Priser

Alla priser som anges är i svenska kronor (SEK) och inkluderar moms.

Frakt

En fraktavgift på 59 kr tas ut för varje leverans.
Vid retur eller byte betalar köparen returfrakten. Vi ersätter utlägg för returfrakt vid godkänd reklamation. Bor du i Falköping eller har möjlighet att hämta ditt paket hos oss går det bra, då betalar du ingen fraktavgift. Välj avhämtning i kassan och maila oss sedan på kristina@kikongo.se, så bestämmer vi när varan kan hämtas.

Leverans

Vi skickar enbart inom Sverige. Vi skickar alla beställningar som paket med Posten.
När du genomfört ditt köp skickas en orderbekräftelse av oss via e-post.
Om varan finns i lager skickas den inom 5 dagar. När dina varor skickats meddelar vi dig via e-post. Du får en avisering via SMS eller e-post när ditt paket kan hämtas ut.  Vi återanvänder givetvis förpackningar från våra leverantörer i största möjliga mån med hänsyn till miljön.

Betalningsalternativ

Du betalar din beställning via Swish

Förskottsbetalning
Du betalar in pengar i förväg . Vi skickar din beställning så snart vi tagit emot din betalning.

Försäljning till minderåriga

För att handla av Kikongo AB ska man ha fyllt 18 år eller ha målsmans tillåtelse.

Personuppgiftshantering

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter som namn, adress, telefonnummer och e-postadress.
I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig.  Vi behandlar dina personuppgifter med största försiktighet och garanterar att dina kunduppgifter endast används av Kikongo AB.
Kikongo AB kommer inte, utan ditt samtycke, att vidareförmedla uppgifter om dig, annat än om detta medföljer lagstiftning, om det krävs i samband med att du beställt en vara, eller om Kikongo AB anser att det krävs för att skydda och försvara rättigheter eller egendom tillhörande Kikongo AB.
Vi dokumenterar all kommunikation vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss.
Alla uppgifter är skyddade från externa intrång.

Enligt svensk lag ska orderunderlag sparas i sju år, därefter raderas all kundinformation per automatik.
Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter. Du är alltid välkommen att kontakta oss på kristina@kikongo.se

Reservation för prisändringar och eventuella skrivfel

Vi reserverar oss för att utbud, priser och information kan ändras utan föregående varsel.
Vi reserverar oss även mot eventuella skrivfel.

Garanti, byten och reklamationer

När det gäller garanti och reklamationer tillämpar vi Konsumentköplagen och alla garantier gäller i Sverige. Om det uppstår ett problem med varan är du välkommen att kontakta oss så att vi kan rätta till felet.
Du kan returnera beställda, felfria varor. Meddela oss om du vill ångra/byta ditt köp så fort som möjligt, dock senast fjorton (14) dagar från det att varan mottagits.
För både retur och byte gäller att varan ska vara oanvänd samt att köparen står för alla kostnader i samband med returfrakten. Viktigt att varan packas i samma förpackning eller likvärdigt. Skicka även med kvitto.
Produktgarantin täcker endast ursprungliga fel, d.v.s. fel som fanns i produkten vid leverans. Produktgarantin gäller inte vid fel som uppstår om du t ex inte följer skötselanvisningar eller varit oförsiktig med varan. För nedsatta varor och rea gäller inte byten.

Skadade paket

Om paketet anländer skadat så anmäl detta omedelbart till utlämningsstället och gör en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan kan härledas till transportföretagets hantering, så kontakta dem och gör en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Om en vara skadas eller kommer bort då du skickar den tillbaka till oss är du som kund ansvarig.

Ej uthämtade paket

Har du beställt varor och inte hämtar ut din försändelse innan den går i retur till oss (14 dgr), så kommer vi att återbetala ordervärdet men behålla 300 kr för att täcka våra omkostnader.

Foton

Samtliga bilder i webbutiken har fotograferats av Kikongo AB om inget annat anges. Det är ej tillåtet att låna bilder utan vårt tillstånd.

Kikongo AB står sig fritt att ändra i priser och fraktavgifter utan förvarning.

Vid eventuella frågor kan du kontakta oss på telefon 070-393 69 03  eller via mail kristina@kikongo.se

Varmt välkommen hit och jag hoppas du ska trivas!

Kristina